Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politehonden ingezet na feest Vlissingen

Toegevoegd: 25-12-2009, 10.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vrijdag tussen 03.00 en 04.30 uur, na afloop van een feest in het Arsenaal, ontstonden onrust en schermutselingen op het Arsenaalplein.


Eerder hadden binnen al enkele vechtpartijtjes plaatsgevonden. De politie kwam met enkele diensthonden ter plaatse. Twee personen liepen tijdens de ongeregeldheden een hondenbeet op en een 20-jarige Vlissingse vrouw werd aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel. Na anderhalf uur was rust op het Arsenaalplein weergekeerd.

Er raakte voor de rest niemand gewond en er werden verder geen aanhoudingen verricht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (25-12-2009 om 11:07)
Echte gezellige kerstvierders..... zich zelf een beetje schandelijk teveel laten vollopen met drank ? vrolijk kesrtfeest .....
Noa (25-12-2009 om 10:47)
Door heel de stad was er een onaangename sfeer.meiden die zich concurerent gedragen,en vrouwen uitdagen enz. erg triest om je te uiten dat je jaloers bent,er was weinig te merken van vrolijk kerstfeest.,
Cookie-instellingen beheren