Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Eenzijdig ongeval in Terneuzen

Toegevoegd: 26-12-2009, 20.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij een eenzijdig ongeval op de Kennedylaan in Terneuzen is zaterdagavond een 42-jarige automobilist uit Terneuzen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 19.00 uur plaats in een flauwe bocht. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg, botste tegen een boom, en kwam tegen een hek tot stilstand. De brandweer heeft het dak van de auto geknipt omdat de bestuurder niet uit de auto kon komen.


Bij aanspreken was duidelijk dat het slachtoffer alcoholhoudende drank had gedronken. In het ziekenhuis is hem een bloedproef afgenomen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kloosters meiske (28-12-2009 om 18:18)
Dat heb je als je drinkt en achter het stuur kruipt totaal geen medelijden met die persoon vind het erger voor de hoop zelf van de schade die ze weer kunnen herstellen
Anneke van doorn (26-12-2009 om 20:40)
Hulde voor alle brandweer mensen, ambulance mensen en politie voor het slachtoffer, heel veel sterkte,,,,,,,,,anneke
Cookie-instellingen beheren