Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand in station Arnemuiden

Toegevoegd: 27-12-2009, 14.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - De brandweer is zondagmiddag uitgerukt om een uitslaande brand in het station van Arnemuiden te blussen.


Rond 12.50 uur werd de brand door voorbijgangers ontdekt. Aan de achterzijde van het station kwamen de vlammen al uit het pand.

De brandweer heeft een blusvoertuig en een hoogwerker ingezet om het vuur te blussen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
? (27-12-2009 om 16:21)
Haha, begint dat nu al weer ze leren het daar nooit af moeten ze flink strafen het is elk jaar het zelfde liedje, ps politie doe er wat aan
Jeroen (27-12-2009 om 15:23)
Tijd om dat gebouw te renoveren/slopen..eerst een kwekerij en nu een brand, wat is het volgende? Kom op gemeente Middelburg, doe er wat mee
Ferdinand (27-12-2009 om 15:02)
Ja ns !!!!!!!!!!!!.dat krijgje met leeg stand. Dat gebouw staat al heel lang leeg. Als het is aan gestokken ???????????????. dan hoop ik dat het hier bij blijft. . En dan rond deze tijt. Nou ik hoop dat. Heer van de ns en gemeente Zoek maar gou naar een op lossing. ( Met vriendeluk gr Ferdi )
Cookie-instellingen beheren