Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Duiker gewond bij Brouwershaven

Toegevoegd: 27-12-2009, 14.48 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
BROUWERSHAVEN - Bij een duikplek in Brouwershaven is zondagmiddag een duiker in de problemen geraakt. Het slachtoffer is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Rond 13.30 uur raakte de duiker in de problemen bij de duikplek Den Osse. Twee ambulance en een traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen.

Volgens de politie is de duiker gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn verdere toestand is nog geen duidelijkheid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Margot (31-12-2009 om 12:09)
Mits je het hele jaar gewoon door duikt kan je ook in natpak de winter door duiken(dan duik je korter).Iets aan je hart kan je ook boven water krijgen.Veel sterkte aan alle nabestaanden!!
PK (30-12-2009 om 10:56)
Er zijn duikers die het hele jaar doorduiken (het is minder druk op de duikstek en over het algemeen meer zicht) dus absoluut geen rare actie! Ik wens de besbetreffende duiker veel sterkte!
Patje (30-12-2009 om 08:27)
@Piet , tja duikers zijn nu eenmaal rare mensen he :-) maar even serieus, er wordt dezer dagen nog redelijk wat gedoken meestal door mensen in droogpak met een onderpak. Dat houd je vrij goed op temperatuur zodat je vrij comfortabel kan duiken.
Piet (29-12-2009 om 12:15)
-Beetje rare tijd van het jaar om nu te gaan duiken met die kou. Dan word er toch gewoon om problemen gevraagd? - Beetje kortzichtige reactie he? Misschien had hij wel een droogpak aan, en dan kan je prima duiken als je je er maar warm onder aankleed.
TT (28-12-2009 om 11:49)
Beetje rare tijd van het jaar om nu te gaan duiken met die kou. Dan word er toch gewoon om problemen gevraagd? Sterkte voor de man,hopelijk word hij snel beter! Mvg TT
Cookie-instellingen beheren