Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Man vernielt politiebus bij aanhouding

Toegevoegd: 27-12-2009, 17.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vanmorgen rond 05.00 uur is in een horecagelegenheid aan de Korte Kerkstraat in Terneuzen een 37-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van het in bezit hebben en het dealen van harddrugs.


De politie ging na een tip ter plaatse. Omdat anderen zich met de aanhouding bemoeiden ontstond een opstootje waardoor de agenten genoodzaakt waren de wapenstok te gebruiken. Hierbij raakte niemand gewond.

De aangehouden Vlissinger werd dusdanig opstandig dat hij geboeid in de surveillancewagen werd gezet. De man trapte vervolgens zo hard tegen de schuifdeur van de auto dat deze uit zijn rail en sluiting kwam. Hierna is de man in een andere politievoertuig naar het bureau van politie gebracht. Hij is verhoord en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (28-12-2009 om 10:58)
Ja,op sluiten die vent laat hem elke dag het politie bureu schoonmaken, en natuutlijk de schade van het politie busje laten betalen.
Nelly (28-12-2009 om 10:26)
Gewoon inderdaad de vuist erop,dat is het enigste om ze te kalmeren en te laten zien,dat hij niet gaat bepalen hoe hij de dienst uitmaakt,want veiligheid in de samenleving staat voorop,jammer dat nederland te soft is.zodat men in herhaling valt.
Sneeuwvlokje (27-12-2009 om 20:19)
Laat hem de aangebrachte schade maar vergoeden. hopelijk leer hy er van.
Francois (27-12-2009 om 19:34)
Tuurlijk ga je een dealertje ontzetten aan zijn aanhouding..... Maar zo'n randdebiel laat je toch niet alleen achter in een pitbus??? 1 achter het stuur en de ander er op... Heb vaker zon mafkees vervoerd, gewoon de vuist er op dan kalmeert zon figuur wel.
Ed (27-12-2009 om 18:18)
Ik hoop dat hij flink gestraft wordt voor het dealen. En natuurlijk de schade aan de bus laten betalen!
Erwin (27-12-2009 om 17:37)
Lekker laten opdraaien voor de schade en laat hem de werkuren v d agenten ook maar betalen zo ook de tijd dat hij in de bak zit . zal het geen 2 de keer doen. geen geld dan beslag leggen op al zijn spullen.
Cookie-instellingen beheren