Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Aanhoudingen voor plegen vernielingen

Toegevoegd: 27-12-2009, 17.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag rond 05.00 uur werd de meldkamer van de politie getipt dat een groepje jongens vernielingen aan het plegen waren rondom het Hollandiaplein in Goes.


In de Jan van Riebeeckstraat troffen agenten 4 mannen aan die aan het signalement voldeden. De mannen in de leeftijd van 19- tot 26 jaar en allen afkomstig uit Goes bleken een verkeerspaaltje vernield te hebben. Mogelijk hebben ze ook nog autospiegels verbogen. De mannen zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Zaterdagmiddag rond 14.00uur zijn op de Buitenhaven in Terneuzen twee mannen aangehouden voor het plegen van vernielingen. Een getuige meldde de politie dat hij zag dat er twee mannen een ruit van een bushokje aan het vernielen waren.

De twee Terneuzenaars van 27- en 36 jaar oud zijn na verhoor met een dagvaarding op zak heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roos (28-12-2009 om 16:13)
Hoe zouden deze stoere manne reageren als HUN spullen worden vernield?
TT (28-12-2009 om 11:45)
Waar komt die aggressie toch vandaan? Waarom zo onnozel zijn om dingen te gaan slopen? Het zijn andermans eigendommen,die er misschien hard voor moesten werken. Die de schade niet opnieuw kan betalen,er bestaat geen recht om dingen van anderen te slopen! Mvg TT
Noa (28-12-2009 om 10:17)
Blijf van andersmans spullen af!! kerels van die leeftijd moeten zich schamen,en de ouders ook,je moet je schamen met zullke kinders,dan heb je het goed gedaan hoor.lekker aan hun lot overlaten,laat ze de schade maar flink vergoeden.
Marga (27-12-2009 om 17:41)
Wat verschrikkelijk als je op deze leeftijd(en) nog streken uithaalt van 10 jarige kwajongens. Moet dat als volwassene door het leven? Moeten die nog kinderen op gaan voeden? Geef ze een heropvoeding dat is het enige dat men nog kan bieden aan deze hopeloze mislukkelingen.
Cookie-instellingen beheren