Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pony ontsnapt en aangereden

Toegevoegd: 28-12-2009, 13.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - Op de Stoofweg in 's-Heerenhoek is maandagochtend vroeg een pony uit de wei ontsnapt en vervolgens aangereden.


Een 25-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele reed over de Stoofweg in de richting van de Sloeweg. Op de Stoofweg stond midden op de weg een pony die ontsnapt was uit de wei. De vrouw kon het dier niet meer ontwijken.

Na de aanrijding kwam een dierenarts ter plaatse en constateerde dat het beestje een gebroken rug en achterbenen had en niet meer te genezen was. De pony is ter plaatse overleden, de automobiliste bleef ongedeerd, maar de auto raakte zwaar beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjolein (31-12-2009 om 16:24)
@Michiel..Ik kan heel goed begrijpend lezen,je zegt idd niet dat de vrouw het expres heeft gedaan,maar je insinueert het wel.
Henk (31-12-2009 om 08:50)
Wat een reacties zeg. Deze vrouw zal zeker haar auto expres zwaar beschadigen en de pony expres doodrijden(in dit geval aan verwondingen dood gegaan) Jullie geloven dit? Wat een rare wereld zeg
Jeffrey (30-12-2009 om 22:03)
@ michiel, ik heb die pony zelf gezien ,op het nippertje, ik reed 35 km/ uur met scooter, en dat dier rende voor mijn scooter langs, ik kon niks doen. verder was het erg donker daar+regen en het zicht was zeer weinig.ik vind het dus ook niet gek dat die pony is aangereden, hoe erg ik het ook vind.
Jeffrey (30-12-2009 om 21:59)
Hmmz, ik kwam deze pony ook tegen, op mijn scooter, en kon niks doen, was onderweg naar mijn werk en dit dier rende los , vlak voor mijn scooter, flink geschrokken toen ik dit bericht las.
Kip (30-12-2009 om 12:47)
Veel mensen doen nu moeilijk , omdat het een pony is,het blijft een dier. Er zijn met de Kerstdagen genoeg dieren naar de andere wereld geholpen en met smaak gegeten. Het is gewoon een ongeluk en de mens gaat in dit geval toch gewoon voor.
B. (30-12-2009 om 08:55)
Is dit 1 van de zoveel ponietjes aan de Borselsedijk? ]@Michiel... Je bent echt op de hoogte van de verkeerssituatie? Denk het niet!! Ik rij hier zelf dagelijks. Het stukje stoofweg waar jij het over hebt is een eindje verderop.
Cookie-instellingen beheren