Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Gewonde bij ongeval in Zonnemaire

Toegevoegd: 28-12-2009, 22.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZONNEMAIRE - Maandagmiddag rond 17.40 uur vond er op de Blooisedijk in Zonnemaire een eenzijdig ongeval plaats.


Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Blooisedijk komende uit de richting van Brouwershaven. In een bocht naar links raakte hij door onbekende oorzaak in de rechterberm en corrigeerde. Hierdoor stak hij schuin de weg over en belandde in de linkerberm.

Vervolgens reed hij van het talud af, ontwortelde onderweg een boom en kwam in de sloot tot stilstand. De man kon zelf uit zijn totaal vernield auto komen en is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (29-12-2009 om 20:11)
Ik ben het met Niels eens. dit is een erg kortzichtige reactie. Denk dat veel jongeren beter over hun reactie ergens op nadenken dan U. En in dit geval is er niemand anders in gevaar geweest als de bestuurder zelf want er was niemand in de buurt.
Pat (29-12-2009 om 20:11)
Jong geleerd is oud gedaan, toch? Iedereen is een keer jong (geweest) en iedereen rijd weleens iets te hard... We maken allemaal weleens een fout, de één wordt iets harder met z'n neus op de feiten gedrukt dan de ander... That's life!
Niels (29-12-2009 om 15:26)
Dus als er nou een man van 40 de dijk afrijd, wat zet je dan neer als reactie banu? de ouderen rijden altijd te hard? en ja, ik hoor ook bij de jongeren, maar er word overal jongeren dit, jongeren dat, neergezet. Zodat er vergeten wordt wat de ouderen allemaal aanrichten.
Niels (29-12-2009 om 15:22)
Hier wordt ik dus weer zo boos van he, "jongeren rijden vaak te hard". Dus als je niet meer bij de jongeren hoort rijd je altijd netjes de aangegeven snelheid? Rij jij altijd netjes de aangegeven snelheid? Er rijd er 1 de dijk af en alle jongeren hebben het gedaan, want die rijden ALTIJD te hard
Banu (29-12-2009 om 13:09)
Die dijk is gevaarlijker dan men denkt !!! Jongeren rijden vaak hard, wat soms ook fatale gevolgen kan hebben.
Cookie-instellingen beheren