Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Twee gewonden bij ongeval Rilland

Toegevoegd: 29-12-2009, 10.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Op de N289 bij Rilland vond maandag omstreeks 10.00 uur een verkeersongeval plaats waarbij twee personen gewond geraakt zijn.


Een 17-jarige man afkomstig uit Deurne en bestuurder van een tractor reed over de Haltestraat in Rilland en verleende bij het linksaf slaan geen voorrang een 19-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal, die uit de richting van Krabbendijke kwam. De 19-jarige remde maar kon de kiepwagen, die achter de tractor gekoppeld was, niet meer ontwijken. Hij liep bij de aanrijding kneuzingen op de borst en een hersenschudding op.

Een 22-jarige inzittende uit dezelfde gemeente hield aan de aanrijding spierpijn en een beschadigd voorhoofd over. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar zij werden behandeld aan hun verwondingen. De kiepwagen was leeg en kwam op zijn kant terecht. De personenauto liep zware schade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren