Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 251 km

Bromfietsster gewond bij aanrijding

Toegevoegd: 29-12-2009, 10.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij een aanrijding in de Axelsestraat in Terneuzen raakte maandag rond 17.00 uur een 17-jarige bromfietsster uit die plaats gewond.


Een 23-jarige automobilist uit Goes reed uit een parkeervak en had geen erg in het 17-jarige meisje dat daar op hetzelfde moment op haar bromfiets reed. Zij kwam ten val en de helm schoot van haar hoofd.

De bromfietsster is met nekpijn naar het ziekenhuis gebracht, waar zij een nacht ter observatie moest blijven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hertzinger (2-1-2010 om 11:59)
@Peter:Maar als je achteruit moet parkeren dan moet je alsnog achteruit rijden??Peter,ik zie weinig doorgaand verkeer tussen twee geparkeerde auto's..met andere woorden:als je achteruit inparkeerd blijf je zo lang mogelijk met je ogen op de doorgaande weg.Je rijdt dus van de "drukte naar de stilte"
Yvonne (31-12-2009 om 18:26)
Heejj,, sterkte meid hopen dat je nek snel weer beter is. Voorlopig maar geen scooter rijden Liefs Kusjess beterschap!!
Smetje (30-12-2009 om 08:46)
@ Fred: met als gevolg dat iedereen tegen elkaar aanbotst met het inparkeren. Ik zie er op zich wel de voordelen van in, maar je moet het probleem zelf aanpakken: mensen moeten uit hun doppen kijken. Anders krijg je overal regeltjes voor, probleem bij de bron aanpakken en er niet omheen werken.
Kees (30-12-2009 om 08:05)
Het ging hierbij op een parkeervak horizontaal naast de weg. Deze bestuurder moest gedeeltelijk achteruit rijden om uit zijn vak te kunnen komen vanwege aan de voorkant het einde van de parkeerstrook was (de stoep) en achter hem een andere auto geparkeerd stond.
John (30-12-2009 om 01:17)
Achteruitparkeren is een goede Tip Fred. maar veel vrouwen hebben daar moeite mee. Dat zie je vaak , en zijn bang voor schade. Maar een mensenleven is niet vervangbaar. Dus ben het met je eens . Top
Peter (29-12-2009 om 22:29)
@ Fred: Maar als je achteruit moet parkeren dan moet je alsnog achteruit rijden. Het lijkt mij beter om gewoon goed te kijken als je weg rijdt. Hoeveel mensen kijken niet eens in hun spiegels voordat ze een verplaatsing op de weg doen.
Cookie-instellingen beheren