Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 361 km

Man rijdt door na aanrijding Kwadendamme

Toegevoegd: 29-12-2009, 23.08 uur
Door: Roland de Jong
KWADENDAMME - Vanmorgen rond 11.00 uur is een 73-jarige man uit de gemeente Borsele doorgereden nadat hij op het Langeweegje in Kwadendamme een fietsster had aangereden.


De man reed in een brommobiel en raakte de fietsster zodanig dat ze in de sloot belandde. Hij bood haar geen hulp en reed ervandoor. Passanten hebben de vrouw uit de sloot gehaald.

De doorrijder kon worden opgespoord. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noa (30-12-2009 om 09:02)
Dom dom dom man,of was die bang voor zijn premie? dat het omhoog ging van de auto verzekering,maar je krijgt niet altijd als automobilist de schuld als de fietser fout was.en er is bewijs en getuige kan de fietser dus ook schuldig zijn,sommige mensen gebruiken daarmee zo hun fantasie.
Colin (30-12-2009 om 07:36)
Schandalig dat zulke dingen gebeuren. En dan iemand van deze leeftijd...meestal is het de "jeugd". Goed dat het rijbewijs is afgepakt. heel veel mensen in een brommobiel hebben veplicht rijles nodig! veel kunnen echt niet rijden.
Cookie-instellingen beheren