Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie drijft vuurwerkafstekers uit elkaar

Toegevoegd: 31-12-2009, 11.26 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - De politie heeft woensdagavond in Krabbendijke een man opgepakt die agenten bedreigde toen zij een grote groep vuurwerkafstekers hadden gesommeerd het Dorpsplein te verlaten.


De politie kreeg 's avonds meldingen binnen dat op het plein een groep van 30 tot 40 man vuurwerk aan het afsteken was. De politie sommeerde de groep te vertrekken en hieraan werd door vrijwel iedereen gehoor gegeven.

Een 19-jarige jongeman uit Krabbendijke uitte beledigingen en bedreigingen richting de agenten. Hij is daarop afgevoerd naar het politiebureau. De jongeman is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jewannes (31-12-2009 om 18:19)
Goed werk binnen beleid van gemeente (=politie). Eindelijk minder ellende op 't durp; maak er een gezellig feest van ! jammer dat die gast met z'n uitlaatloze brommer om half acht niet is gepakt ;-) We maken het wel een keer goed ! BEDANKT POLITIE !
Sander (31-12-2009 om 17:58)
@anoniempje jammer dat deze 'volgens jou' opgefokte agent in toom is gehouden. Ze hadden jullie allemaal een klap moeten geven. Zielig, kinderachtig gedoe! Wederom in Krabbendijke...
Tinus (31-12-2009 om 17:57)
Ben benieuwd of het bij 1 arrestatie blijft.... Krabbendijke is hard opweg om Arnemuidne 2 te worden....
Hendrik (31-12-2009 om 17:26)
En jy had 60 jaar geleden geboren moet worden
Harry (31-12-2009 om 16:55)
Helemaal met A eens. zelf zonet een groepje vuurwerkgooiers aangesproken die kanonsslagen letterlijk onder mijn raam gooiden. en een grote bek dat ik kreeg. nee, die jongetjes zijn de onschuld zelve natuurlijk. ff lekker laten zitten, morgen zooi op laten ruimen.
A. (31-12-2009 om 16:46)
Tuurlijk anoniempje, de politie zal het wel weer gedaan hebben. De gearresteerde is uiteraard onschuldig.... Agenten zijn er nou eenmaal om te bedreigen, toch?? Wat een onzin. Vasthouden die gozer tot half januari, minstens.
Cookie-instellingen beheren