Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie drijft vuurwerkafstekers uit elkaar

Toegevoegd: 31-12-2009, 11.26 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - De politie heeft woensdagavond in Krabbendijke een man opgepakt die agenten bedreigde toen zij een grote groep vuurwerkafstekers hadden gesommeerd het Dorpsplein te verlaten.


De politie kreeg 's avonds meldingen binnen dat op het plein een groep van 30 tot 40 man vuurwerk aan het afsteken was. De politie sommeerde de groep te vertrekken en hieraan werd door vrijwel iedereen gehoor gegeven.

Een 19-jarige jongeman uit Krabbendijke uitte beledigingen en bedreigingen richting de agenten. Hij is daarop afgevoerd naar het politiebureau. De jongeman is ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ilco Rijkse (2-1-2010 om 14:48)
Jullie zijn allemaal gek man, op oudjaar mag het wel eens onrustig zijn in krdijke, het is maar 1 dag, en jullie gaan daar al zo moelijk over doen, echt een schande als krabbendijkenaar dit te zegge,
-- (1-1-2010 om 16:45)
Wat een onzin.. was er niet bij,, ben geen krabbedijkenaar maar die reactie's. alsof jullie vroeger zo braaf waaren??!! En jewannes ofzo het is 1 dag in het jaar.. laat ze gewoon lekker doen,.,. hoe meer je dr van zeg hoe meer ze mollen!! en dat vind ik duss
Lafjfdjk (1-1-2010 om 08:52)
Just das aanpakken
@@@@ (1-1-2010 om 02:01)
Gelukkig hebben jullie het allemaal niet zien gebeuren! Dus hou je reacties maar gewoon bij je! Gelukkig heb ik gezien dat die ene politieagent als een gek tekeer ging en zn collega op zon moment rustig bleef! Deze man doet net of hij een acteur is in een zware misdaad film!
Buteo (31-12-2009 om 20:48)
Vanmiddag was er weer veel politie op het dorp. ze lieten iedereen met rust. deze agenten weten wel hoe het werkt. en zo zal het rustig blijven tot de laatste uurtjes.
Jan (31-12-2009 om 19:43)
Straffen wees gerust, jongen zit nog in Torentijd.
Cookie-instellingen beheren