Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Morgen overdag perioden met zon en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zonder aanleiding mishandeld

Toegevoegd: 31-12-2009, 11.29 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Afgelopen nacht rond 01.00 uur is in de Walstraat in Vlissingen een 60-jarige man zonder enige aanleiding mishandeld.


De man liep in gezelschap van twee vrouwen door de Walstraat in de richting van het Scheldeplein toen hij plots door een onbekende man werd geschopt en in zijn gezicht werd geslagen.

De politie heeft na de melding een tweetal mannen die voldeden aan het signalement in de Nieuwstraat aangehouden. Beiden zijn na verhoor ingesloten. Het betreffen twee Vlissingers van 22- en 25 jaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (31-12-2009 om 11:47)
Vasthouden die losers, werkelijk weer zinloos,en dan nog een man van 60 pffff wat een grootte jongens. wanneer word er nou eens zwaarder gestraft?
Cookie-instellingen beheren