Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Hennep en vuurwerk in beslag genomen

Toegevoegd: 31-12-2009, 16.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Twee surveillerende agenten hebben donderdagmiddag rond 14.30 uur in Middelburg 50 gram hennep in beslag genomen.


De agenten liepen op het Goudend toen zij een henneplucht roken. De lucht kwam uit een personenauto die geparkeerd stond op het Goudend. Aan de bestuurder, een 34-jarige man uit Vlissingen, werd gevraagd om de uitlevering van alle aanwezige drugs. De man gaf een zak met daarin 50 gram hennep aan de agenten.

De man is op het politiebureau gehoord en heeft afstand gedaan van zijn hennep. Een passagier die bij hem in de auto wilde stappen, tijdens de controle door de agenten, had ook een grote tas bij zich.
 
Deze man, een 24-jarige Goesenaar, gaf toestemming aan de agenten om in zijn tas te kijken. Daarin troffen de agenten nitraatbommen aan. Deze zijn ook in beslag genomen. Beide heren krijgen een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (31-12-2009 om 16:27)
Wat een flauwe actie zeg
Cookie-instellingen beheren