Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Inval na melding aanslag in voorbereiding

Toegevoegd: 31-12-2009, 16.30 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Nationale Recherche heeft in de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 december naar aanleiding van een telefonische melding een Irakese man aangehouden in een woning in Vlissingen.


Volgens de melding zou de man van plan zijn geweest een aanslag te plegen. Verhoor van de man en doorzoeking van zijn woning hebben daarvoor geen enkele aanwijzing opgeleverd. Naar alle waarschijnlijkheid ligt het motief voor de melding in de relationele sfeer. Het onderzoek is afgerond en de man is inmiddels heengezonden.

Het onderzoek wordt voortgezet om de identiteit van degene die de valse melding heeft gedaan te achterhalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (31-12-2009 om 17:46)
Niet zo slim, als het om aanslagen gaat heeft justitie ne eenmaal wat meer bevoegdheden dan normaal. de valse melder pakken ze vroeger of later wel.
Cookie-instellingen beheren