Weerbericht:
Vooral in het noorden en westen mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee emmertjes water halen in Vlissingen

Toegevoegd: 31-12-2009, 16.38 uur
Twee emmertjes water halen in Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De brandweer is donderdagmiddag ingezet voor het blussen van meerdere brandjes in Vlissingen. Eén brandje werd door omstanders geblust.
 
De brandjes woedden onder meer aan de Bloemenlaan, de Pieter Poststraat en de Schuitvaartgracht. De laatste brand woedde rond 16.00 uur en werd door buurtbewoners, waaronder een groep kinderen, met emmertjes geblust.
 
De brand was al voor de komst van de brandweer gedoofd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (1-1-2010 om 03:22)
Goed werk,en een schouderklop voor ze,maar volgendjaar kunnen we meer lasten betalen door zulke grappen,dus de daders pakken hun eigen.
Steenrozen (31-12-2009 om 16:55)
Kijk dat is mooi zulke mensen zouden eens beloond moeten worden want de brandweer en de rest van de hulp diensten hebben het al druk genoeg nu geweldig ga zo door
Cookie-instellingen beheren