Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhangwagen uitgebrand Middelburg

Toegevoegd: 01-01-2010, 03.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Saffierplaats in de Middelburgse wijk Dauwendale is in de nacht van donderdag op vrijdag een aanhangwagen uitgebrand.
 
De brand werd rond 00.20 uur opgemerkt door buurtbewoner. Nadat de politie had doorgegeven dat de brand geblust moest worden, is de brandweerploeg van de post Torenweg ter plekke gekomen om het vuur te doven.
 
Het is niet bekend of de aanhanger bedoeld was voor de brand of dat deze een toevallig slachtoffer is geworden van brandstichting.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (1-1-2010 om 19:12)
Dit gebeurd elk jaar, zo kom je ook van je rotzooi af hé! Hoef je niet naar de stort. Of hebben deze mensen misschien last van een aandachtsstoonis.
Cookie-instellingen beheren