Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Pools busje uitgebrand op Schroebrug Middelburg

Toegevoegd: 11-10-2003, 19.02 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Zaterdagochtend rond 10.05 uur brak er brand uit in een personenbusje wat op de Schroebrug in Middelburg reed.

Het busje reed over de Schroebrug komende uit de richting van het Groene Woud. Door nog onbekende oorzaak ontstond, tijdens het rijden, brand onder de motorkap van het busje. De bestuurder kon nog net op tijd uit het voertuig komen, hij probeerde samen met de politie de brand te blussen, maar dit was tevergeefs. Binnen zeer korte tijd stond de gehele bus in vuur en vlam.

De brandweer heeft de brand geblust. Rond 10.20 uur was de brand 'meester'. Door de politie werd het verkeer, wat vanuit de richting van het Groene Woud de Schroebrug opreed, over de linker rijstrook geleid. Het busje raakte zwaar beschadigd. Over het totale schadebedrag is nog niets bekend.

Het busje werd overigens bestuurd door een 26-jarige man uit Portugal. Vermoedelijk is de brand ontstaan door kortsluiting.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren