Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 152 km

Auto in tuin na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 01-01-2010, 14.19 uur
Auto in tuin na uitwijkmanoeuvre
Door: Daan Kempeneers
SINT PHILIPSLAND - Een automobiliste is vrijdagmorgen met de schrik vrijgekomen na een opmerkelijk ongeval in Sint Philipsland.


De vrouw moest in de Gladiolenstraat uitwijken voor een tegemoetkomende auto. Ze trapte daarbij echter vermoedelijk op het gaspedaal in plaats van de rem. De auto van de vrouw schampte daardoor een geparkeerde auto. Vervolgens reed de vrouw met haar auto dwars door een bloemperk van de gemeente en kwam via het trottoir in een voortuin van een woning terecht.

Na een drietal tuinen te hebben doorploegd kwam de auto tot stilstand tussen de bossages in de voortuin van een woning. De vrouw is met de schrik vrijgekomen. De zwaar beschadigde auto is, evenals de geschampte auto, afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noa (2-1-2010 om 09:28)
Nou ehm de mensen schrikken omdat er vaak te hard word gereden,en die idioten moeten dan keihard op de rem trappen soms en soms scheuren je ze hard voor bij,en als je zo een gek als tegenligger tegen kom,schrikje van deze lomperik.
TT (1-1-2010 om 18:36)
Poeh! Gelukkig is de vrouw niet gewond,en zijn er geen gewonde geraakt. Maar waarom schrikken van een tegemoetkomende auto? Als automobiliste zie je die toch wel vaker? ach alles met alles is het nog goed gegaan, alleen jammer van de flinke schade,al is het niet veel meer als met oudejaarsnacht!
Cookie-instellingen beheren