Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 274 km

Grote groep belaagt automobiliste

Toegevoegd: 01-01-2010, 23.58 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - In Meliskerke is in de nacht van donderdag op vrijdag een automobiliste belaagd door een groep van vijftig man.


De vrouw reed rond 01.15 uur door het Walcherse dorp toen zij de groep passeerde. Tijdens het passeren werd er vanuit de groep een kerstboom naar de auto gegooid. Ook werd er tegen het voertuig getrapt. Hierdoor ontstond een deuk.

Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hoiii (5-1-2010 om 16:32)
Hallo zeg! Sommigen denken echt dat er nix ergens anders gebeurt, op oudjaar/nieuwjaar! t is ook wel aso, maar zoveel reacties zijn volgens mij behoorlijk overdreven!!
Onbekend (4-1-2010 om 22:31)
Jullie doen net of heel meliskerke, een belachelijk dorp is. maar slaat nergens op , en jullie hebben vroeger zeker altijd netjes geleefd?
IK (4-1-2010 om 18:46)
Ik was er zelf bij maar die boom die gegooid werd was geen kerst boom maar een dennenboom p-;
Was er niet bij, maar heb wel een mening (3-1-2010 om 17:47)
@Pippa, Spijt van die deuk? Meld je dan even op het Politiebureau en betaal de schade. Wel zo stoer.
Pippa (3-1-2010 om 11:00)
Kan begrijpen dat het voor die vrouw erg bedreigend moet zijn geweest, maar om nu een heel dorp over een kam te scheren gaat mij te ver,heeft vast al spijt v die deuk! veel drank op .....en voor de hypocrieten kijk eens in de spiegel en denk aan vroeger ,waren jullie zulke lieverdjes??
Rie (3-1-2010 om 09:05)
Melis is gewoon erg met oud op nieuw, was burgemeester v/d Putte er nog maar, die wist ze te handhaven, die stelde zijn eigen huis open!!
Cookie-instellingen beheren