Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 207 km

Containerbrandjes in Middelburg

Toegevoegd: 02-01-2010, 00.31 uur
Containerbrandjes in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Rondom het winkelcentrum Dauwendaele hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere containers in brand gestaan.
 
Rond middernacht werd gemeld dat er aan de achterzijde van het Chinese restaurant aan de Vrijlandstraat een container in brand stond. Toen de brandweer ter plekke kwam bleek dat er ook aan de andere zijde van het complex, nabij de achteringang van de snackbar, brand woedde in een container.
 
De brandweer heeft beide brandjes geblust en de inhoud van enkele andere containers goed natgemaakt zodat eventuele verdere brandstichting bemoeilijkt kon worden.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
crb (19-2-2014 om 17:32)
Nou Johan....dan weet ik nog wel andere dingen waar een verbod op mag komen, als je begrijpt wat ik bedoel! Dingen die VELE malen schadelijker zijn voor een mens als vuurwerk!
Johan Quist (3-1-2010 om 16:11)
Zo daar ben je lekker mee, wanneer dit een beetje verkeerd was uitgepakt had het pakweg 20 ondernemers hun zaak kunnen kosten en algeheel vuurwerkverbod lijkt me zo gek nog niet.
Berebotje (2-1-2010 om 21:26)
Tja ze rotzooi(d)en overal met vuurwerk, ook in Dauwedale.
Pink (2-1-2010 om 17:26)
Ik denk dat hij 2 jaar brommen bedoelde : )
Pink (2-1-2010 om 16:17)
Ze zaten daar overdag ook al te etteren met vuurwerk, bijna iedereen was bang voor die jongens. Raar dat er een hangverbod is bij het winkelcentrum, hangen en etteren blijven ze doen. Dauwendaele wordt het nieuwe Vlissingen als de politie niet vaker controleerd. : (
Ronny (2-1-2010 om 16:03)
Erik . wat heeft een bekeuring aan brommers nou te maken met die brandjes,je moet niet bij die ouders zijn maar die gasten keihard aanpakken en niet meer een waarschuwing geven of een boete maar 5 jaar in cel ook als ze minderjarig zijn .
Cookie-instellingen beheren