Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 24 km

Drie gewonden bij ongeval

Toegevoegd: 03-01-2010, 15.32 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeval op de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Arendskerke zijn zondagmiddag drie personen gewond geraakt.

Rond 14.45 uur kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing ter hoogte van Tuincentrum Terlucht. De toedracht van de botsing is volgens de politie nog onduidelijk. De brandweer van 's-Heer Arendskerke is ingezet om een deur uit één van de auto's te knippen omdat deze niet meer open kon.


De gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. De politie doet een technisch onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (3-1-2010 om 18:38)
Hoeveel ongelukken gebeuren er niet door dat mensen gaan keren waar het niet mag het gebeurd veel te vaak sterkte voor de gewonden
Altijd goed kijken (3-1-2010 om 18:36)
Op deze manier zijn er al teveel ongelukken gebeurd,o.a. de drummer van Blof.Er is dus gewoon niet gekeken.Op deze plaats zie je al het verkeer goed aankomen.Rijbewijs onwaardig,en het zal je auto maar zijn,dagwaarde en een hoop bijleggen voor een andere,door een ander z`n schuld.Zelf ook gehad.
Marinaa (3-1-2010 om 18:35)
Ik zat in de groene auto, wij waren op weg naar een familie bezoek toen plots de blauwe auto op onze weghelft draaide en wij deze in de zijkant raakten. met ons is alles goed, hopelijk bij de andere betrokkenen ook
Joyce (3-1-2010 om 18:06)
Ik ben het zusje van Eline, en de oorzaak weten wij al. De oorzaak is dat onze opa&oma in de kleine blauwe auto wouden keren en op dat moment geen andere auto aan hebben zien komen en op het moment dat ze keerde was er blijkbaar toch een auto. Dat is het enige wat wij er van weten.
Mo (3-1-2010 om 17:33)
Sterkte Eline!!! Ik hoop dat je snel wat hoort en dat het allemaal meevalt.
Lea (3-1-2010 om 17:21)
Wat erg zeg.,ik hoop dat ze goed maken die mensen van de paarse auto.maar wat zou toch de oorzaak zijn.weet inmiddels iemand dat?
Cookie-instellingen beheren