Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeval

Toegevoegd: 03-01-2010, 15.32 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeval op de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Arendskerke zijn zondagmiddag drie personen gewond geraakt.

Rond 14.45 uur kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing ter hoogte van Tuincentrum Terlucht. De toedracht van de botsing is volgens de politie nog onduidelijk. De brandweer van 's-Heer Arendskerke is ingezet om een deur uit één van de auto's te knippen omdat deze niet meer open kon.


De gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. De politie doet een technisch onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chicka68 (6-2-2010 om 19:37)
@Marinaa; alle respect voor jouw reactie! Jij hebt het meegemaakt en geeft een positieve en menselijke reactie, waar mensen die er niet bij waren zeer vreemd reageren en (ver)oordelen. Gelukkig is alles met jullie in orde en komt het met de bestuurders van de blauwe auto ook goed. Sterkte hoor;-)
Marinaa (6-2-2010 om 18:08)
Jammer dat hierover nou gewoon een soort van ruzie'tje over ontstaat. kijk we zijn gewoon over 't hoofd gezien we leven allemaal nog en dat is 't belangrijkste.
Vonck (5-1-2010 om 20:20)
Altijd goed kijken.. Volgens mij ben jij niet aanwezig geweest? Ook ik ken deze mensen en weet dat deze man nog zeer goed auto kan rijden. Besteed je tijd nuttig door een fatsoenlijke zorgverzekering af te sluiten ipv hier je frustraties te uiten. Hoop dat beide partijen er snel bovenop komen!
Altijd kijken (4-1-2010 om 19:23)
Joyce,wel goed lezen hoor.Zo`n stomme aktie heeft mij een ziekenhuisopname en 5000euro gekost.Daar moet ik hard genoeg voor werken.En omdat jij die mensen kent moet het allemaal maar mogen en mag er niks van gezegd worden.Het is gewoon stom en daar blijf ik bij net zoals rijbewijs onwaardig.
Joyce (3-1-2010 om 20:06)
@ Altijd goed kijken;; heeft niks te maken met niet goed kijken. Mensen kunnen dingen wel eens over het hoofd zien en vooral oudere mensen kunnen dat hebben. En trouwens over dat rijbewijs niet waardig. Dan zal dat eerder bij jou zijn, je zegt net zelf dat je het ook wel eens gehad hebt.
B. (3-1-2010 om 18:48)
Keren op de weg? Er is daar mogelijkheid te over om dat veiliger te doen op dat stukje weg Maar goed,een ongeluk zit in een klein hoekje. hoe is het met de inzittenden van de andere auto?
Cookie-instellingen beheren