Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Project voor parkeeroverlast Goes

Toegevoegd: 03-01-2010, 19.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland is een project gestart om parkeeroverlast rondom basisscholen in de gemeente Goes terug te dringen.


In 2010 gaat de politie, naar aanleiding van klachten van omwonenden van de basisscholen, controleren op parkeeroverlast. Veel ouders, die hun kinderen met de auto naar school brengen en weer ophalen, parkeren hun auto vaak op een manier waardoor gevaarlijke situaties voor kinderen, ouders en andere weggebruikers ontstaan.

De controle is er op gericht om de overlast met betrekking tot het parkeren terug te dringen en een veilige situatie te creëren voor zowel kind als ouder. Verschillende scholen in de gemeente Goes zullen deelnemen aan dit project.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cynthia (4-1-2010 om 09:55)
Volgens mij is dat overal bij scholen. Het hoekje bij de Herman Faukelius / Dolfijnenburgh in M'burg is ook levensgevaarlijk als je daar na half 9 rijdt. Tot in de bocht wordt dan geparkeerd waardoor andere auto's op de baan van de tegenliggers de hoek omgaan. Heel fijn!
Anoniem (3-1-2010 om 22:57)
Het wordt tijd dat dat ook eens in Heinkenszand gaat komt, dat is ook een rampplek bij de scholen!
Kees (3-1-2010 om 20:28)
De meeste wonen nog om de hoek van de school,nee ouders hebben haast,als je kinderen neemt moet je ook tijd voor ze hebben,en pak de fiets of ga lopend.of zet u auto om de hoek.klein stukje lopen is toch geen probleem?
Japiejo (3-1-2010 om 19:34)
Gewoon net als hier in Terneuzen doen; dubbele gele lijn, en een stopverbod langs de scholen..
Cookie-instellingen beheren