Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Schade bij ongeval op Zeelandbrug

Toegevoegd: 04-01-2010, 12.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Door een ongeval is de Zeelandbrug maandagmorgen enige tijd gestremd geweest. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


 Rond 09.30 uur vond er een ongeval plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk.

Beide voertuigen moesten worden weggesleept. Het verkeer werd omgeleid via de Stormvloedkering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kwezel (5-1-2010 om 09:06)
Hoi kees, als je het niet zeker weet schrijf dan ook niks. Vrachtwagen was wiel verloren, dat is frontaal tegen de auto van de andere weghelft aangekomen. daardoor was er schade.
Ex zeeuw (5-1-2010 om 08:22)
Ik weet uit zeer betrouwbare bron wat er gebeurd is. Er is een band van de vrachtwagen afgelopen/losgekomen, en deze is frontaal tegen de tegemoetkomende personenauto terechtgekomen. Het had inderdaad veel erger af kunnen lopen, maar gelukkig zijn er geen gewonden gevallen....
Kees (4-1-2010 om 20:27)
Blijkbaar is de vrachtwagen naar de verkeerde helft gegleden. De vrachtwagen stond met zijn neus richting Goes, de personenauto zijn van voren in elkaar en de aanrijding was op rijbaan richting Zierikzee. Dat had stukken slechter af kunnen lopen
Cookie-instellingen beheren