Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 177 km

Gewonde bij ongeval op Lenshoekdijk

Toegevoegd: 04-01-2010, 18.07 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
'S-GRAVENPOLDER - Bij een eenzijdig ongeval op de Lenshoekdijk in 's-Gravenpolder is maandagmiddag één persoon gewond geraakt.


Rond 16.50 uur raakte een 19-jarige bestuurster van een personenauto van de weg en kwam onder aan de dijk tot stilstand. De brandweer, ambulance en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto bevrijd. Het slachtoffer, dat afkomstig was uit de gemeente Borsele, is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De toedracht van het ongeval was ook dinsdagavond nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. de Vries (5-1-2010 om 09:34)
Advies aan de zoutstrooiers: reken de Lenshoekdijk tot de doorgaande weg naar Hoedekenskerke
Strooier (5-1-2010 om 00:35)
Iedereen moet zijn mond houden over dat strooien ze moesten zelf maar eens 1 keer strooien dan praten ze wel anders de belangrijke wegen worden eerst gestrooid en daarn de rest en nu vooral omdat de zoutvoorraad slinkt kan er minder worden gestrooid ik nodig de mensen uit om hier te komen strooien
Ronald (5-1-2010 om 00:34)
Tja,brede zomerbanden dat is vragen om problemen
Jotjuuuhh (4-1-2010 om 21:19)
Ja zeker geen wonder, trouwens op al die polderwegen is het hartstikke glad. ik ben vandaag ook al een paar x gevallen:P Veel sterkte trouwens.
Daniek (4-1-2010 om 20:41)
Dan heeft ie wel veel geluk gehad want voor het zelfde geld ligt met ze een hersenschudding in het ziekenhuis, want de auto lag op zijn kop in de sloot. en schandalig dat ze niet strooien inderdaad wat die vorige persoon ook al zei.
Tim (4-1-2010 om 20:15)
Sterkte
Cookie-instellingen beheren