Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongen opgepakt voor inbraak Kerkwerve

Toegevoegd: 05-01-2010, 19.22 uur
Door: Roland de Jong
KERKWERVE - De politie heeft vanochtend een verdachte aangehouden in verband met een inbraak eind november in Kerkwerve.


De 17-jarige jongeman werd vanochtend opgepakt in Rotterdam. Sporenonderzoek naar aanleiding van de inbraak in een sportcomplex op 27 november aan de Versputseweg had naar de jongen geleid.

De jongen is ingesloten in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sander (6-1-2010 om 18:59)
Gelukkig toch op gepakt!! hopelijk leert ie hier van..
Hennie (6-1-2010 om 18:20)
Dima, dat crupuul wordt nooit iets! Is een kind dat nooit verder komt dan het riool! Waarom snapt dat nou nooit iemand?
Bewoner Eiland (6-1-2010 om 17:00)
En dan rest mij vraag minderjarig paar daagjes loopt die vrij rond wat een lachertje. En nog een vraag waar zijn de zeer falende ouders van dat kind!!!! Kunnen ze die ook niet eens effe oppakken en ondervragen, van wat ze fout hebben gedaan.
TT (6-1-2010 om 16:58)
'houd m maar een lange tijd in torentijd opgeruimd staat netjes.Zorg gelijk dat ie een normale opvoeding krijgt, een normaal leven en een baan gaat zoeken en eerlijk zijn geld gaat verdienen. Iedereen verdiend een kans,als ze er zelf maar aan werken. En het zelf willen.
Dima (6-1-2010 om 08:28)
17 jaar !! Kerel , ga werken en verdien dan eerlijk de euroos! Eerlijk duurt het langst; zeker weten !!
Cookie-instellingen beheren