Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 29 km

Vrouw opgepakt na verdrinken hondjes

Toegevoegd: 06-01-2010, 21.51 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie heeft vandaag een vrouw opgepakt nadat de melding binnen was gekomen dat vijf jonge hondjes waren verdronken.

Een voorbijganger had de diertjes gevonden in een watertje in Kloosterzande. Na onderzoek hebben agenten van de Zeeuwse politie de 51-jarige eigenaresse van de honden aangehouden.


De vrouw, afkomstig uit de gemeente Hulst, verkeerde volgens de politie in verwarde toestand. Ze is voorlopig ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjolein (8-1-2010 om 13:14)
Prof.dr.in de Nederlandse taal.Tja niet iedereen heeft een talenknobbel en u als prof.zou hier toch boven moeten staan.Het gaat tenslotte om de inhoud en niet om het aantal taalfouten.Uw reactie is derhalve misplaatst.
Chicka68 (8-1-2010 om 11:54)
We maken ons zo druk om deze dieren omdat hen het leed wordt aangedaan door de mens. Waarom zouden we onderscheid moeten maken in hoe diep ons iets raakt, wat ons raakt? Wie mag dat voor ons bepalen? Gelukkig raakt het ons nog. Gelukkig bestaat er nog menselijkheid en maken velen zich nu ook druk.
Miep (8-1-2010 om 10:52)
Als je de mensen leert kennen dan ga je de dieren waarderen. Oordelen kan ik niet over deze vrouw er zijn ook mensen die hun eigen kind vermoorden vreselijk maar er is wel ïets aan de hand met de hersenen.
Cora (8-1-2010 om 10:44)
Wil de vindster ook veel sterkte wensen. Ik weet dat zij heel goed is voor MENS EN DIER. Denkt er iemand aan haar en haar gevoelens.
Philip (8-1-2010 om 10:33)
Onlangs meer dan 100.000 geiten geruimd. Jaarlijks worden zo'n 25.000 babies in de buik van hun moeder gedood. Dat is pas erg. Maar mevrouw had de hondjes toch kunnen verkopen of weggeven?
Roos (8-1-2010 om 10:32)
Verward? pure flauwekul; doelbewust ergens naartoegaan en die hondjes verdrinken. mijn idee;kan er niet voor zorgen dus dumpen maar..... puur egoisme!! er zijn genoeg andere oplossingen!
Cookie-instellingen beheren