Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 266 km

Gevaarlijke medicijnen terecht

Toegevoegd: 06-01-2010, 22.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De gevaarlijke medicijnen die woensdag werden verloren in West-Souburg, Vlissingen, zijn weer terecht.


Iemand was in de omgeving van de Zuiderbaan een doosje met gevaarlijke medicijnen verloren. Het ging om een doosje met pipetjes vloeibare Stesolid, een rustgevend medicijn dat schadelijk kan zijn voor kinderen.
 
Donderdagmorgen meldde de politie dat de medicijnen weer terecht waren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (8-1-2010 om 15:05)
Weet je wat erg is, als mensen harttabletten verliezen en in een aantrekkelijk doosje zitten de tabletten hebben een hartjes vorm en witte en blauwe kleuren. Dat is pas aantrekklijk voor kinders die zien dan geen verschil of het snoepjes zijn of medicijnen al die vooroordelen.......
Moeders (8-1-2010 om 14:20)
.. een heel doosje is dus wel erg veel. En het verliezen is erg slordig, meestal dragen ze het in een heuptasje. Bijna de helft van de verstandelijk beperkte medemens heeft epilepsie in meer of mindere mate. Het gevaar voor kinderen is dus minimaal, maar de doorsnee junk zal er blij mee zijn !
Moeders (8-1-2010 om 14:14)
Voor een klein kind is dit erg moeilijk te doen. Daarbij is het een oplossing in alcohol, dat zo vies sterk smaakt dat een kind het echt niet in zijn hoofd zal halen om het pipetje leeg te zuigen, laat staan een tweede te nemen.Bij ons hadden de clienten altijd maar één of 2 pipetjes bij zich..
Moeders (8-1-2010 om 14:08)
Even wat misverstanden wegruimen, heb zelf gelukkig geen kinderen met epilepsie, maar heb er in mijn werk veel mee te maken gehad. Het zijn dus GEEN pillen, maar plastic pipetjes voor rectaal gebruik waarvan het uiteinde er met een draaiende beweging af gebroken moet worden, zie vervolg
Chupachup (8-1-2010 om 12:20)
Sja moeders , ik had het hier over gezonde kinderen die de pillen zouden vinden en niet over jouw kroost die ze nodig hebben.
Esmiralda (8-1-2010 om 11:59)
Nou ik vind dat chupa wel een punt heb daarin het spijt me zeer maar wat als je kind het wel vind en inneemt kom op zeg er zou idd een boete opgelegen moeten worden hiervoor dan zou er bewuster mee omgegaan worden gehandicapt of niet juist daar moet op gelet worden liever voorkomen dan genezen !
Cookie-instellingen beheren