Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote zoekactie drenkeling Goes gestaakt

Toegevoegd: 07-01-2010, 22.35 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - De zoekactie naar een drenkeling in de Populierenstraat in Goes is gestaakt. Er is geen slachtoffer gevonden.
 
Bij de hulpdiensten kwam rond 21.30 uur de melding binnen dat er iemand door het ijs was gezakt. Het zou vermoedelijk gaan om een kindje. De brandweer riep meerdere duikwagens en een ladderwagen op. Ook werden twee ambulances en een traumateam ter plekke gestuurd.
 
Rond 23.00 uur werd de zoekactie beëindigd. Volgens een politiewoordvoerder is er nog geen officiële vermissing binnengekomen en gaat het vermoedelijk om een loze melding.
 
De politie zoekt mensen die meer hebben gezien of gehoord. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de Politie Zeeland. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (9-1-2010 om 04:16)
@Johan, Kijk jij snapt het! In de Bijlmer lopen kids rond van 8 jaar oud tot een uur of twaalf en zelfs nog later, sommige ouders kijken niet meer om naar hun kroost en die heb je vast ook wel in Goes.
Johan (8-1-2010 om 14:15)
@iedereen die het zo goed denkt te weten: wees blij dat er zo snel gereageerd is door iedereen! Als er pas hulpdiensten worden ingeschakeld als het zeker is dat er een kind/kindje onder het ijs zou liggen was het al te laat geweest. Hulde aan deze hulpverleners.
Jedidja (8-1-2010 om 12:36)
Kennelijk is er niks aan de hand, loze melding staat er. gelukkig maar... kleine kindjes kunnen per ongeluk onder het ijs raken. maar ja, meestal laat je die niet alleen op straat..
Eerst zeker weten dan bellen! (8-1-2010 om 11:48)
Tja,maar doordat er iemand dacht te horen dat er een kind in het water lag. Hebben ze toch al dat ijs kapot moeten hakken.Daar kunnen ze voorlopig niet meer schaatsen.Wel goed werk dat ze gelijk zijn gekomen en alert hebben gereageerd!!Hopelijk lag er echt niemand in het water!!brrrrrrrr
Ke (8-1-2010 om 11:07)
Jammer dat er mensen zijn die door drukke leven en vermoeidheid waanbeelden zien,het is waarschijnlijk loosalarm,bovendien 21:30 wie laat zijn kind nog buiten Het gaat om een kind toch? die hoort te slapen omdat tijdstip.
Moeder (8-1-2010 om 09:51)
Als het inderdaad om een kindje zal gaan wat doet het dan om 21.30 nog op de straat zonder ouders??een kindje laat je toch niet meer zolaat op straat en zeker niet alleen
Cookie-instellingen beheren