Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Hennepkwekerij in Vlissingse woning

Toegevoegd: 08-01-2010, 14.04 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een woning aan de Sandenburg in Vlissingen is vrijdagmorgen een hennepkwekerij met 319 planten ontdekt.


Toen agenten rond 09.00 uur bij de woning aanbelden, werd de deur opengedaan door de bewoner. Na het tonen van een machtiging, namen de agenten een kijkje in de woning. Op zolder werd een in werking zijnde hennepkwekerij, verdeeld over twee kamers, aangetroffen van in totaal 319 oogstrijpe planten.

De bewoner werd vervolgens aangehouden en ingesloten voor verhoor. Door een medewerker van energiebedrijf Delta werd vastgesteld dat alle elektra die nodig was om de kwekerij te laten draaien, buiten de meter om werd afgenomen. Er is dan ook aangifte gedaan van diefstal van stroom.

Medewerkers van gemeente Vlissingen kwamen ter plaatse en hebben de kwekerij ontruimd. Alle planten en apparatuur zal worden vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (8-1-2010 om 17:53)
Hopelijk is het een huurwoning en wordt de bewoner uitgezet. Moet je je verstand maar gebruiken en niet voor de snelle winst gaan. Oeps moet je dat laatste wel hebben natuurlijk. Ik heb zelf een familielid die verslaafd is aan die troep en deze is werkelijk een schrik voor de familie.
R (8-1-2010 om 17:40)
Laat ze zelf verplicht al die zooi oproken. Als je voor een lange tijd stoned bent, begin je voorlopig niet opnieuw.
Anti-drugs (8-1-2010 om 17:19)
Goed dat er weer een minder is. Aanpakken die (georganiseerde) misdaad. Voor de rest van zn leven kaalplukken. Als je meer geld wilt hebben dan ga je maar (meer) werken!!! Van wiet gaan mensen kapot en de georganiseerde misdaad wordt er slapend rijk van, daarom moeten hier 10 x zo hoge straffen op
Jop (8-1-2010 om 17:10)
Ik ben voor de teelt omdat ik af en toe ook wat koop in de shop.Maar dat energie stelen hoort daar helaas bij omdat energieleveranciers bij extreem gebruik de politie waarschuwen.
Joh (8-1-2010 om 16:47)
Dat blijft maar doorgaan?Laat die mensen toch!!Wat mag nog wel in Nederland?Nederland is een wiet land!
Dierenliefhebber (8-1-2010 om 16:37)
Niks laten staan, heb zelf een familielid die alles en iedereen besteelt om aan die rotzooi te komen het kweken was ook met gestolen stroom dus ga mij niet vertellen dat het kweken geen criminaltiteit in de hand werkt en het gebruik al helemaal totaal verbieden dus die handel
Cookie-instellingen beheren