Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drugstoerist (28) aangehouden in Breskens

Toegevoegd: 08-01-2010, 21.08 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Vanavond rond 18.00 uur is op het Veerplein in Breskens een 28-jarige drugstoerist uit Ichtegem (B) aangehouden.


De man was in het bezit van ruim 7 gram softdrugs. Hij is verhoord en voorgeleid en ontving een schikking van 400 euro. De man heeft het bedrag direct voldaan.

De drugs zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (10-1-2010 om 17:51)
Bijzonder zeg, een drugstoerist in zeeuws vlaanderen...kijk eens aan de grens wat al die inzittenden van franse en belgische auto's komen doen, tulpen kijken? Deze aanhouding was inderdaad alleen voor de buhne...
Rebel for Life (9-1-2010 om 13:43)
Inderdaad Patrick.t is belachelijk!! en schandalig!!! en das nog netjes gezegd...t ergste is,smeris krijgt nog goed betaald ook om deze belachelijke dingen uit te voeren..van onze belastingcenten weet je wel!!daar werk je o.a. voor.! Een ``recht`` beleid is zo makkelijk in te voeren.
Jaap Vergeer (9-1-2010 om 12:17)
Het enige dat bereikt wordt is dat de wereld van soft en harddrugs weer door elkaar gaan lopen net als in de jaren 70-80 en dat alles ongecontroleerd ondergronds gaat. Dat allemaal voor de bühne en de korte termijn resultaten.
Patrick (9-1-2010 om 08:53)
Belachelijk 400 euro voor zeven gram softdrugs wat legaal verkocht wordt in nederland, echt krom zoon beleid
Cookie-instellingen beheren