Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren helpen bij aanhouding winkeldief

Toegevoegd: 08-01-2010, 21.12 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een groep jongeren heeft vanmiddag in Middelburg geholpen met het aanhouden van een winkeldief.


De dief, een 20-jarige man uit Georgië, werd rond 16.40 uur op Plein aangehouden. Hij wordt ervan verdacht 3 flesjes parfum te hebben gestolen uit de Douglas-winkel in de Lange Delft in Middelburg.

Een medewerkster wilde een man aanspreken omdat hij zich verdacht gedroeg. Toen ze in zijn buurt kwam rende hij er vandoor. Jongeren die in de winkel stonden en het zagen gebeuren renden achter de man aan en zagen dat hij de tas met gestolen spullen in een paar straten verderop verborg.
 

De man ging er vervolgens snel van door. De tas hebben de jongeren teruggebracht naar de winkel en de man is even later door de politie aangehouden. De man is ingesloten. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordy (9-1-2010 om 19:09)
Velen hebben commentaar over de jongeren van tegenwoordig. Mooie is dat de jongeren van tegenwoordig opgevoed worden door de jongeren van 20 jaar terug Het is al erg genoeg dat als er eens iemand reageert bij een diefstal, het nieuws heet. Neemt overigens niet weg dat ze het top gedaan hebben.
Ronald (9-1-2010 om 16:53)
Deze jongeren hebben een goede opvoeding gehad van hun ouders.
Alex (9-1-2010 om 16:34)
Geweldig Wat een leuke reactie's!! Ik denk dat ik ook namens mijn vrienden spreek dat we blij zijn dat we ook is een keer positief in het nieuws komen!! Gr Alex
Jan (9-1-2010 om 15:08)
Peter, wat heeft het verleden er mee te maken. Maakt dat diefstal minder erg of juist erger? Je hebt met je tengels van andermans spullen af te blijven. Ongeacht je nationaliteit, leeftijd of wat dan ook.
Andre (9-1-2010 om 15:08)
In feite moet iedere nederlander op de zelfde manier reargeren als deze jongeren hebben gedaan. Het zou er in nederland dan een stuk beter zijn om er te werken en te leven. SUPER.
Bas (9-1-2010 om 14:26)
Wat nou de achtergrond van de winkeldief?? Een diefstal is nooit goed te praten... Misplaatste opmerking! Duim omhoog voor de jongeren!
Cookie-instellingen beheren