Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist belandt op paaltje Vlissingen

Toegevoegd: 09-01-2010, 09.55 uur
Automobilist belandt op paaltje Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een automobilist(e) is gistermiddag door onbekende oorzaak op een paaltje belandt op de Koudekerkseweg in Vlissingen.
 
Het ongeluk deed zich volgens de politie rond 16.00 uur voor. Het is onduidelijk hoe het ongeval is gebeurd, maar volgens de politie heeft de bestuurder niet hard gereden. Bij het opmerkelijke ongeluk is niemand gewond geraakt.
 
Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de auto weer van het paaltje te halen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WalterG (10-1-2010 om 11:32)
't is hardstikke simpel - deel2 Bij de Lidl in de Bonedijkestraat is het ook geregeld prijs! 40 stokslagen voor de ontwerper....
WalterG (10-1-2010 om 11:28)
Hoe kon dit gebeuren???? 't is hardstikke simpel. Deze paaltjes zijn ontworpen door een domoor. Als je meer op het verkeer let dan op de omgeving (komt voor!) dan zie je deze te lage rotpaaltjes over het hoofd. Wanneer je dan dichtbij bent zie je ze niet meer vanachter het stuur.
Karel (9-1-2010 om 21:09)
Deze bestuurder is gewoon niet met auto rijden bezig geweest!
Job (9-1-2010 om 21:00)
Er zitten normaal gesproken toch reflectoren op die paaltjes? Op de foto lijkt het er op dat deze er niet op zaten... kan me voorstellen dat je em over het hoofd ziet.
Jordy (9-1-2010 om 19:14)
Ik snap niet dat dit kon gebeuren, ze reed immers niet te hard...
Jan (9-1-2010 om 15:36)
Kees, heb jij een probleem met de paaltjes? Ze zullen daar niet voor niets staan toch ,tja als je niet om de paaltjes wilt rijden kies dan een andere route
Cookie-instellingen beheren