Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ramt muur van schoolgebouw

Toegevoegd: 09-01-2010, 11.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 24-jarige vrouw uit Middelburg is zaterdag rond 01.30 opzettelijk met een auto tegen de muur gereden van een school aan de Johan van Reigersbergstraat.


De vrouw was in verwarde toestand door het hekwerk en de fietsenstalling van de school gereden en vervolgens tegen de muur van het gymlokaal tot stilstand gekomen. De muur raakte behoorlijk beschadigd, de auto waarin de vrouw reed is total loss. Na het ongeval belde ze zelf de politie.

De vrouw is met een pijnlijke nek en rug per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Omdat het vermoeden bestond ze mogelijk onder invloed van alcohol had gereden, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (9-1-2010 om 19:35)
Ik woon er erg dichtbij de gat is ongeveer 1 meter lang en 30 cm breed alleen de eerste laag van de muur is kapot dus de schade aan de muur valt wel mee een paar bosjes enzo en de fietsenrek is helemaal omgebogen. het was een groene auto de stukken heb ik gevonden ook van de koplampen !!!
Hennie (9-1-2010 om 17:58)
Inderdaad alles betalen wat aan kosten is gemaakt!
Zoop (9-1-2010 om 17:37)
Zoo, hopelijk is ze weer wat gekalmeerd.
A.M. (9-1-2010 om 17:10)
Gelukkig kwam ze 's nachts op het idee en niet op vrijdagmiddagmiddag of zoiets.........
Lion (9-1-2010 om 12:03)
En gelijk maar alle kosten verhalen,inclusief de ziekenhuiskosten.hier moet de maatschappij niet voor betalen
Cookie-instellingen beheren