Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Vrouw ramt muur van schoolgebouw

Toegevoegd: 09-01-2010, 11.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 24-jarige vrouw uit Middelburg is zaterdag rond 01.30 opzettelijk met een auto tegen de muur gereden van een school aan de Johan van Reigersbergstraat.


De vrouw was in verwarde toestand door het hekwerk en de fietsenstalling van de school gereden en vervolgens tegen de muur van het gymlokaal tot stilstand gekomen. De muur raakte behoorlijk beschadigd, de auto waarin de vrouw reed is total loss. Na het ongeval belde ze zelf de politie.

De vrouw is met een pijnlijke nek en rug per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Omdat het vermoeden bestond ze mogelijk onder invloed van alcohol had gereden, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (12-1-2010 om 21:33)
Dat hek had ik maandag wel gezien maar die bosjes waren niet kapot dat vind ik toch wel knap....
Vaisonne (12-1-2010 om 20:09)
Misschien was er helemaal geen alcohol in het spel maar kwam het door - voor haar verkeerde - medicijnen. Dat wordt wel vaker verward met alcoholgebruik: zelfde verschijnselen. Zelfs een aankomende hersenbloeding kan deze symptomen geven.
Anoniem (12-1-2010 om 18:43)
Doet het er iets toe hoe ze op het schoolplein terecht is gekomen? Is allemaal aan de politie om het uit te zoeken.
Andere bekende (12-1-2010 om 16:26)
Petra: rechtdoor radenhove af over middenberm tussen de flat van apotheek en flat van de huisarts door,sporen stonden er wel maar zijn al weggesneeuwd denk ik,zag ze eerst wel.en de hekken die beschadigd zijn zijn maandag weggehaald al,hangt nu een lint....
Petra (12-1-2010 om 15:34)
Maar , hoe isz e het schoolplein opgereden ? de bosjes waren niet kapot geen bandensporen in de sneeuw en op het gras en via de zijkant kan ook niet , want daar staan 2 hekjes , die ook niet beschadigd zijn .... wel de muur kapot en en een stuk van het fietsenrek (er is GEEN fietsenstalling)
Andere bekende (11-1-2010 om 15:52)
Zeker dat er achteraf sprake was van alcohol in t spel,en er zit natuurlijk altijd meer achter,maar los dat op en sloop niet andermans spullen leven en dingen in vertrouwen....richt je op jezelf als je je af wil reageren,of inderdaad zoals dame zei,emergis echt geen slecht idee als je shit heb...
Cookie-instellingen beheren