Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Dronken man rijdt zonder rijbewijs

Toegevoegd: 09-01-2010, 11.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Door de politie is zaterdag een 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden. Hij reed zonder geldig rijbewijs en onder invloed van alcohol in een auto.


Agenten zagen de man rijden over de Kanaalkade in Axel en gaven hem een stopteken om hem te controleren. De man negeerde dit stopteken en reed vervolgens door. Hierop reden de agenten achter hem aan waarna hij uiteindelijk in de Bachstraat zijn auto aan de kant zette.

De 26-jarige man gaf gelijk toe dat hij veel te veel gedronken had en niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Hij ging mee naar het bureau in Terneuzen voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat hij bijna 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Omdat hij alleen in het bezit was van rijbewijs AM (bromfietsrijbewijs) werd dit ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (9-1-2010 om 15:31)
Geen rijbewijs? Was dat al ingevorderd? Voor rijden onder invloed? Als dit zo is, dan klinkt het als muziek in de oren en zulke mensen leren het nooit. Gewoon verplicht een cursus AA laten volgen en zelf voor de kosten op laten draaien. Want voor zuipen daar hebben geld voor meneer de rechter
Cookie-instellingen beheren