Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Gewapende overval op tankstation

Toegevoegd: 09-01-2010, 15.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdagavond werd een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Bellamystraat in Terneuzen. Kort na de overval kon de dader al worden aangehouden.


Het betreft een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Omstreeks 21.00 uur werd bij de politie melding gedaan van een gewapende overval. De dader had een geldbedrag buitgemaakt en was weggelopen richting winkelcentrum 'Zuidpolder'.

Aan de hand van het opgegeven signalement startte de politie gelijk een onderzoek in de omgeving. Een kwartier later werd de man al aangehouden. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (11-1-2010 om 08:35)
Sorry Ikke, het schoot even in het verkeerde keelgat. Ik weet zeker dat de politie zijn best doet en met handen en voeten vast zit aan regeltjes, prioriteiten opgelegd door de hogere leiding en arbeidstijden.
Ternose (11-1-2010 om 01:03)
Pluim voor de politie!!. Sterkte voor de pomphouder/medewerkers. Hopelijk gaat dit stuk tuig voor langere tijd achter de gesloten deuren!!
Patries (10-1-2010 om 11:56)
De gene die de tankstation heeft overvallen heeft t slim bekeken. Het is koud buiten en hij zit nu lekker warm (met eten tv enz) in torentijd. Slim gedaan toch. Bedoel als jij iets of iemand overvalt dan loop jij niet op je gemakje weg lijkt mij....
Idee (10-1-2010 om 11:27)
Als ik de reacties lees zijn wij als burgers de goeden en is deze boef de grote slechterik. Mag ik een ieder er op wijzen dat z'on boef een product is van onze samenleving die niet meer weet wat goed en slecht is Laten we beginnen met de 10 geboden weer te hanteren.Wij zijn echt geen nette burgers!
Ron (10-1-2010 om 10:51)
Lekker! gewoon ff een b;pomd overvallen of iemand z,n hersens in slaan en je zit er van de winter warmpjes bij (torentijd) gewoon naar buiten flikkeren die gast. heel veel sterkte voor de pompbediende dit galmd nog wel ff door als ze een gun op je kop zetten of wat voor wapen dan ook. STERKTE.
BOBOGO (10-1-2010 om 08:27)
Sorry Jan, maar waarom iemand opslag geven en ook nog eens belonen als hij zijn werk doet? Verwacht je dit ook van jouw baas als jij jouw normale werkzaamheden doet. Waar zou al dat geld vandaan moeten komen? Of zit je misschien zelf bij de politie? B.T.W. is er wel goed werk afgeleverd natuurlijk!
Cookie-instellingen beheren