Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Gewapende overval op tankstation

Toegevoegd: 09-01-2010, 15.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdagavond werd een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Bellamystraat in Terneuzen. Kort na de overval kon de dader al worden aangehouden.


Het betreft een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Omstreeks 21.00 uur werd bij de politie melding gedaan van een gewapende overval. De dader had een geldbedrag buitgemaakt en was weggelopen richting winkelcentrum 'Zuidpolder'.

Aan de hand van het opgegeven signalement startte de politie gelijk een onderzoek in de omgeving. Een kwartier later werd de man al aangehouden. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (10-1-2010 om 05:56)
Deze mensen doen het erom om vd winter binnen te kunnen zitten.... Lekker warm en te eten tot de zomer...
W (10-1-2010 om 05:02)
Dit is al de zoveelste keer dat die pomp is overvallen. Het is wel zo, met deze donkere dagen, daar niet veel mensen over straat lopen, wat de kans zeker vergroot op een overval, net als bij de esso. Het zal wel anders zijn, wanneer het plan doorgaat om tegenover de pomp woningen te bouwen.
Ed Axel (10-1-2010 om 02:14)
Ook onze jongens in zeeland doen hun werk. Altijd wordt er wel gezeken over de politie maar ze doen het maar even. Een of andere mafkees die denkt makkelijk aan geld te komen en is gepakt, natuurlijk voor de mensen die op dat moment aan het werk waren veel sterke
Harry (10-1-2010 om 01:57)
@ikke: Ik bedenk me ineens iets..het is iets met stuurlui en een wal...
Ikke (9-1-2010 om 21:17)
Hans nee zo iemand ben ik dus niet en wie ben jij om kritiek te hebben op mij je kent met geen eens!!!! en trouwens ik vind dat mensen die op benzinepompen werken ondertussen wel gevarengeld mogen krijgen want om de haverklap worden die overvallen...
Sjors (9-1-2010 om 19:56)
Zonder vaste woon of verblijfplaats? Dan laat hem maar weer los, lekker buiten in de kou, kan hij wat afkoelen deze mafketel.
Cookie-instellingen beheren