Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Gewapende overval op tankstation

Toegevoegd: 09-01-2010, 15.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdagavond werd een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Bellamystraat in Terneuzen. Kort na de overval kon de dader al worden aangehouden.


Het betreft een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Omstreeks 21.00 uur werd bij de politie melding gedaan van een gewapende overval. De dader had een geldbedrag buitgemaakt en was weggelopen richting winkelcentrum 'Zuidpolder'.

Aan de hand van het opgegeven signalement startte de politie gelijk een onderzoek in de omgeving. Een kwartier later werd de man al aangehouden. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcelle (9-1-2010 om 16:10)
Heel erg.. Veel sterkte.. Dit vergeet je nooit meer..Wel gelukkig dat tie gelijk is gepakt de mijne zoeken ze nog steeds verschrikkelijk
Mike b (9-1-2010 om 16:07)
Per direct uitkering afpakken, en naar een werk kamp sturen in Siberie.
Toekomstig politieman (9-1-2010 om 16:01)
Prachtig werk mannen!!!!!!
Cookie-instellingen beheren