Weerbericht:
Af en toe zon, plaatselijk ook mist
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 253 km

Slachtoffer uit sloot Middelburg gered

Toegevoegd: 09-01-2010, 20.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is zaterdagavond iemand door het ijs gezakt. Het slachtoffer, een 57-jarige Middelburgse vrouw, kon binnen korte tijd uit de sloot worden gered.
 
Het ongeluk deed zich rond 20.15 uur bij de Segeerssingel. Twee ambulances, een tankautospuit, een ladderwagen en een duikwagen werden opgeroepen om het slachtoffer te redden. Binnen korte tijd kon het slachtoffer op de kant worden gehaald. De brandweer hoefde zodoende niets meer te doen.
 
De vrouw is voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Ze bleek dronken en kreeg daarom een proces-verbaal voor openbare dronkenschap.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (12-1-2010 om 18:14)
Gelukkig goed afgelopen, was ze gelijk ontnuchterd? Las inderdaad dat ze gedronken had...
- (11-1-2010 om 17:02)
Eigen schuld voor het slachtoffer!!! Ik las in de pzc dat ze gedronken had! dan vraag je er gewoon om! ik heb echt geeeeen medelijden!
TT (10-1-2010 om 20:09)
Wat erg! Sterkte voor het slachtoffer. Het ijs is gewoon te gevaarlijk om op te gaan. Hoe dik het ook is,door het gewicht breekt het echt nog wel een keer door.
Miepie (9-1-2010 om 21:23)
Dit is geen slachtoffer maar een stommeling. Wie gaat nou op dat tijdstip nog het ijs op??? Hulpverlening mag het weer opknappen. Stuur 'm de rekening maar!!
Marcel en joan (9-1-2010 om 20:59)
Wij hebben mevrouw uit het water getrokken. Hopelijk komt het goed met haar. Politie, brandweer, ambulance was echt super snel aanwezig !!!
Cookie-instellingen beheren