Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 225 km

Drie aanhoudingen in Renesse

Toegevoegd: 10-01-2010, 20.31 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag de handen vol gehad aan enkele aanhoudingen in Renesse.


Alle arrestaties vonden plaats op de Hogezoom. Rond 02.30 uur werd een 17-jarige jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden omdat hij, na betrokken te zijn geweest bij een opstootje, weigerde een politiebevel op te volgen. Door de politie werd hem drie keer bevolen weg te gaan, maar hij weigerde dit.

Omstreeks 03.20 uur werd een 22-jarige jongeman uit Zoetermeer aangehouden voor vechten op straat. Hij werd betrapt terwijl hij een andere persoon schopte. Rond 03.30 uur werd een 27-jarige man uit Dreumel aangehouden. Deze man opende, terwijl agenten in de auto zaten, de kofferbak van de dienstauto en nam daarin een kijkje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renessenaar (11-1-2010 om 17:24)
En ze nu ook allemaal nog even flink straffen
Cookie-instellingen beheren