Weerbericht:
Zwaar bewolkt en (winterse) buien. Overdag af en toe zon en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Man bekneld onder betonnen vloer

Toegevoegd: 11-01-2010, 10.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Bij zorgcentrum Poelwijck in 's -Heer Arendskerke is maandagmorgen rond 9.30 uur een betonnen vloer op een man gevallen.


De hulpdiensten sloegen groot alarm en alles werd in touw gezet om de man onder het beton vandaan te halen. De man werd even na 10.00 uur bevrijd. De man was aan het werk in een deel van het zorgcentrum waar wordt gesloopt.

Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn toestand is nog geen duidelijkheid. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ALEX.S (12-1-2010 om 10:41)
de man een colega van mij is een zeer ervaren sloper die al aardig wat jaartjes in het vak zit!! rob ik wens je veel sterkte en beterschap hopelijk zien we je weer snel op de werkvloer gr&lt;<alex>>></alex>
Zoop (11-1-2010 om 21:45)
Deze tijden is het maar opletten als werknemer..
Dennis (11-1-2010 om 12:46)
ik werkte vroeger voor een groot sloopbedrijf wiens naam ik maar niet zal noemen in verzorgingstehuis den berg in goes en moest ook een plafond slopen, ik stond er dus boven op en maar hakken, stort ineens het hele plafond naar beneden, veel geluk gehad dat er niemand onder stond.levensgevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren