Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (33) vermist in Kruiningen

Toegevoegd: 12-01-2010, 13.27 uur
Man (33) vermist in Kruiningen
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Sinds vanmorgen 07.00 uur wordt een 33-jarige man vermist uit een instelling voor begeleid wonen aan de Gracht in Kruiningen.

De 33-jarige Niels Kaasjager is autistisch en heeft de verstandelijke vermogens van een 2 a 3-jarig kind. Niels is 1.80 lang, heeft een stevig postuur en rood haar Hij was bij zijn verdwijning gekleed in een lichtblauwe pyjamabroek, grijze pantoffels en een zwarte jas. Hij kan niet zeggen wie hij is en waar hij woont.


Hij is tussen 01.30 uur en 07.00 uur verdwenen uit de instelling. De politie Zeeland verzoekt iedereen die Niels Kaasjager heeft gezien dit zo spoedig mogelijk te melden bij de politie of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mich (13-1-2010 om 12:49)
Dat je mensen niet altijd zomaar kunt "opsluiten"kan ik snappen maar rond dat tijdstip is mijn eigen voordeur ook op slot.......
Susanne (12-1-2010 om 20:35)
Verstandelijk gehandicapten zijn ook maar gewoon mensen, en die mensen slapen 's nachts... Of tenminste, die horen 's nachts te slapen... En de begelding slaapt ook 's nachts... In veel gevallen mag je mensen niet opsluiten, en dus kunnen ze 's nachts wegwandelen...
Ikke (12-1-2010 om 19:01)
Enne...A.nonymous, mensen kunnen zelfs geh. worden door een ongeval. Ook zijn er waar later de handicap openbaar komt. Heb zelf zulke mensen op de groep gehad. Die zijn zelfs tot groep 4 naar school geweest en die kunnen niet meer praten, niet meer zindelijk. Moeilijk voor de familie
Ikke (12-1-2010 om 18:51)
Verschrikkelijk als zo iets gebeurd. Sterkte voor degene bij wie het gebeurd is. Ik heb zelf met gehandicapten gewerkt. Ook smorgens vroeg wel eens iemand weggelopen (via het raam) Begeleiding is dan bezig met andere mensen. Dan wordt er daarna wel aanpassingen gemaakt, maar wie rekent daarop?
Natasja (12-1-2010 om 17:05)
Misschien ligt het niet aan de begeleiding maar aan het feit dat je tegenwoordig niet zomaar een gesloten woonruimte mag aanbieden aan de clienten. je mag vaak pas na een incident de woning of de instelling 'gesloten' maken.... maar gelukkig is hij weer terecht staat er.
Noa (12-1-2010 om 16:42)
Ach heb in de zorg gewerkt,in een instelling er was amper tijd om de tanden te poetsen bij die mensen,ik maakte er tijd ervoor hoe dan ook,schandalig belachelijkde zorg.vik ben bang om te oud te worden.hoe is de zorg over 20 jaar? en de mentaliteit van de zorgers.
Cookie-instellingen beheren