Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Vermiste man Kruiningen gevonden

Toegevoegd: 12-01-2010, 14.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - De sinds vanmorgen vermiste 33-jarige man uit Kruiningen is gevonden. Dit heeft de politie om 14.15 uur bekend gemaakt.


De 33-jarige Niels Kaasjager werd sinds vanmorgen 07.00 uur vermist uit een instelling voor begeleid wonen aan de Gracht in Kruiningen. De man is autistisch en heeft de verstandelijke vermogens van een 2 a 3-jarig kind.

Vanmiddag werd de man terug gevonden in Yerseke.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik. (13-1-2010 om 20:40)
Ongelooflijk dat iedereen zo een oordeel hier over heeft. Veel mensen praten over dingen waar ze niks van af weten.. Denk eerst maar eens na voor dat je iets zegt. Het is zeker top druk in de zorg. Maar in deze instelling is er niemand opgesloten en dit mag ook niet!
Iemand die in de zorg werkt (13-1-2010 om 16:33)
Als je eens wist hoe druk het is in de zorg. natuurlijk moet er opgelet worden. maar het is niet altijd mogelijk!!! iemand die in de zorg werkt is ook niet volmaakt! dus er gebeuren ook fouten.
Lex (13-1-2010 om 14:02)
Heb zelf een zus in een inrichting zitten en verbaas me wekelijks wat daar allemaal gebeurt. 's nachts wordt mijn zus gewoon opgesloten met de deur op slot zodat er geen personeel nodig is, sensoren registreren dan of ze rustig zijn. Je moet er niet aan denken wat er gebeurd als er brand uitbreekt.
Insider (13-1-2010 om 11:42)
De bewoners mogen gaan en komen wanneer ze willen.Als iedereen slaapt en hij wordt wakker is er weinig tegen te doen. Gelukkig heeft hij z'n jas aangetrokken!! Niels gaat steeds verder achteruit. Vroeger was het nog wel wat zoals een lezer opmerkte, maar nu echt niet meer!!
Zeeuwsmeisje (13-1-2010 om 10:20)
Wat een mensenkennis hier. In de nacht werk je vaak alleen op een groep van soms wel 10 pers. Je kunt dan toch niet overal zijn. De begeleiding schuld is dit niet, maar de regering, Die wil bezuinigen, dus kan er minder personeel ingezet worden.Denk je dat ze hem express lieten lopen? Denk na!!
Moi (13-1-2010 om 07:04)
Makkelijk hoor om een oordeel te vellen zonder dat je details weet en de mensen in de zorg af te vallen. Gelukkig maken jullie zelf nooit een fout en weten jullie precies wat werkdruk is.
Cookie-instellingen beheren