Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer Kapelle huldigt jubilarissen

Toegevoegd: 12-01-2010, 22.17 uur
Brandweer Kapelle huldigt jubilarissen
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Maandagavond zijn tijdens de jaarvergadering van het brandweerkorps Kapelle drie jubilarissen gehuldigd.


Plaatsvervangend commandant Piet van de Vrie kreeg door burgmeester Kramer een medaille opgespeld voor zijn 25 jarig vrijwilligersschap bij de brandweergroep Kapelle. De heren Gerard Theunissen en Levien Ruissen ontvingen beiden een medaille voor 20 en respectievelijk 12,5 jaar dienstverband.

Het korps Kapelle heeft een druk jaar achter de rug met een record aantal uitrukken. De vrijwilligers moesten 70 keer uitrukken. Ook werd in 2009 het 75 jarig bestaan uitgebreid gevierd en werden de gewestelijke wedstrijden georganiseerd. Ook was er de Kapelse dag met voertuigen uit binnen en buitenland, brandweerspelen en vele andere activiteiten in en om de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geweldig (13-1-2010 om 20:57)
Ik heb jullie gelukkig nooit nodig gehad!! Maar bedankt voor jullie geweldige inzet!! Echt de aandacht waard!! Dat jullie verder de krachten en de wijsheid mogen krijgen om het werk voor te zetten!! Geweldig!!
Stefan Wisse (13-1-2010 om 11:14)
Gefeliciteerd mannen !! Hadden we dat in december maar geweten, dan hadden we daar nog aandacht aan besteedt, maar vanuit Spanje wat lastig :)
Cookie-instellingen beheren