Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand in woning Schoondijke

Toegevoegd: 13-01-2010, 14.32 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

SCHOONDIJKE - Een uitslaande brand in een woning aan de Adriaan van Ostadestraat in Schoondijke heeft woensdagmiddag forse schade aangericht.


De brand werd even na 13.30 uur ontdekt. De brandweer schaalde al snel op naar een middelbrand. Bluswagens uit Oostburg, Schoondijke en Breskens zijn ingezet om het vuur te blussen. Ook is er een hoogwerker van de brandweer Terneuzen is ingezet om vanaf boven te blussen.

Volgens de brandweer was de brand om 14.45 uur onder controle. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De woning liep door de brand forse schade op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hassan (15-1-2010 om 00:22)
Als je comentaar hebt over deze mensen wees niet zo achterbaks en zet je naam er even bij (buren)
Jojo (14-1-2010 om 22:23)
Ik denk dat dit voor niemand leuk is om mee te maken en nee geen goegkeuring voor de kwekerij! MAAR DOEN ALLEEN KAMPERS DIT? beetje dicremenerend he? Kijk eerst even verder voor je met een oordeel over iemand zijn afkomst komt!!!
Ikke (14-1-2010 om 16:37)
Arme kinderen geloof ik ..ze komen niks te kort omdat hun ouders een wiet kwekerij hebben ..als ze slecht voor de kinderen zouden zijn ok maar das dus echt niet het geval.en nu worden ze als beesten gezien ze doen toch niemand kwaad ermee.wens ze veel sterkte
Buren (14-1-2010 om 11:58)
Waarom doe je zoiets als ouder van 3 kinderen . Je moet het voorbeeld geven .. Wet zou strenger moeten optreden tegen deze zaken ...zeker met jonge kinderen in huis .....
Jack (14-1-2010 om 09:44)
Sterkte voor de bewoners.
Kees.buren bang of gebruiken het zelf ook??? (14-1-2010 om 08:13)
Nu snap ik waarom buren nooit de woningbouw en of politie verwitigen,ik heb naast een kweker gewoond,en je kon het meteen ruiken,7 planten in de tuin en de rest op zolder,en taxi chauffeurs in Renesse verkopen het meest van dat spul in de zomer.vandaar dat er nooit geen werk is voor taxi chauffeurs
Cookie-instellingen beheren