Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Hennepkwekerij ontdekt bij brand

Toegevoegd: 13-01-2010, 17.12 uur
Hennepkwekerij ontdekt bij brand
Door: Manfred Berrevoets
SCHOONDIJKE - De felle uitstaande brand aan de Adriaan van Ostadestraat in Schoondijke is veroorzaakt door een hennepkwekerij. Dit heeft de politie bevestigd.


In de woning was woensdagmiddag brand uitgebroken. De brandweer ontdekte bij het blussen de hennepkwekerij. De brand werd door de bewoner zelf ontdekt. De bewoner probeerde eerst zelf de brand te blussen maar toen dit niet lukte belde hij de brandweer.

Bij het informeren over de toestand bij de bewoner verklaarde hij een hennepkwekerij van ongeveer 90 planten op de zolder van zijn woning te hebben. De bewoner werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het bureau.

De woning waarin de hennepkwekerij werd ontdekt, is een huurwoning van een woningbouwvereniging die het Convenant Ontmanteld heeft ondertekend. Zij starten een procedure tot ontbinding van de huurovereenkomst. Bovendien moeten de huurders de aangerichte schade herstellen en komen zij twee jaar lang niet in aanmerking voor een woning bij een andere corporatie.  

Zie ook:
- 13/01/2010: Felle brand in woning Schoondijke


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (13-1-2010 om 21:19)
Zo een vermoeden had ik al, er ligt geen sneeuw op het dak hé.
Jeroen (13-1-2010 om 19:52)
Tja, en zulke berichten zul je nog wel meer gaan zien..de ene wordt opgeruimd week later is de volgende aan de beurt, denk niet dat dit 1 2 3 zal veranderen. Groet
Hennie (13-1-2010 om 18:18)
Dagelijks lees je dit soort berichten. Wat wordt er tegen gedaan? Proces verbaal en vrijlating. Wat is de reden voor dit soort stomme reactie? Juist, verregaande betrokkenheid met ons Rechtssysteem! Geen rechter of hij vangt geld uit de misdadigers wereld! Zeggen dan "Merci". Utopie? Dacht het nie!
Cookie-instellingen beheren