Weerbericht:
Af en toe regen, in de avond meest droog. Woensdag buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Verdacht van moord pleegt zelfmoord

Toegevoegd: 13-01-2010, 19.25 uur
Verdacht van moord pleegt zelfmoord
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De 46-jarige Terneuzenaar die wordt verdacht van de moord op zijn echtgenote in augustus 2009 heeft zelfmoord gepleegd. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).


Volgens het OM had de man zijn vrouw in een woning aan de Stijn Streuvelstraat in Terneuzen met een touw gewurgd. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar ze overleed later in het ziekenhuis. De verdachte zou morgen voor de rechter komen, maar de verdachte heeft op 2 januari zelfmoord gepleegd in gevangenis Torentijd in Middelburg.

De officier van justitie zal volgens het OM tijdens de zitting van morgen niet-ontvankelijkheid vragen omdat de verdachte natuurlijk niet verder vervolgd kan worden.

Zie ook:
- 22/08/2009: Politieonderzoek naar doodslag


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (15-1-2010 om 00:11)
Je kunt toch moeilijk bij iedere verdachte een bewaker in de cel plaatsen om het continu in de gaten te houden. Ook een verdachte heeft recht op privacy (bv als hij op de wc zit o.i.d.).
Torentijd (14-1-2010 om 19:12)
Je zal de bewaker maar zijn die die man vind! Dat gaat je helemaal niet in de kouwe kleren zitten.. Iedereen moet een beetje beter nadenken over de opmerkingen over de bewaking in torentijd.. Natuurlijk zitten ze geen 24 uur op iemands lip..
Anneke (14-1-2010 om 17:46)
Ik wil de familie van Hatice heel veel sterkte toewensen in deze voor hun zo''n moeilijkte tijd,,,,,
Jo (14-1-2010 om 11:20)
Zoals algemeen bekend: in Nederland lijkt een cel meer op een hotelkamer. Er zijn genoeg dingen waarmee men zelfmoord kan plegen. Als je echt wilt lukt het meestal wel.
Remco (14-1-2010 om 11:07)
Iedereen kan zelfmoord plegen. Dit kan op de meest vreemde manieren. Wie googled op dit onderwerp komt 101 manieren tegen. Torentijd is belast met het binnen houden, niet het handje vasthouden van gedetineerden. Zelfs met de kleding die je draagt kun je nog zelfmoord plegen.
Hadassa (14-1-2010 om 10:55)
nou wel heel erg maar hoe is het toch mogelijk ?
Cookie-instellingen beheren